ons specialisme

Gevelafwerking

Het leveren en monteren van gevels is onze specialisme. Wij maken uw gevel van begin tot eind, inclusief achterconstructie, gevelmateriaal, afwerkingsmateriaal, bevestigingsmateriaal en natuurlijk de arbeid.

Bekende gevelproducten die wij al talloze malen gemonteerd hebben zijn: houten gevelmaterialen, Eternit, Trespa, Rockpanel en staal, maar we kunnen met onze kennis ieder ander materiaal ook monteren. Er zijn natuurlijk verschillende manier van monteren, zoals lijmen, nagelen, schroeven en blinde bevestigingssystemen

Brandweerkazerne-Klaaswaal
Zuid-Beijerland---gevelafwerking-900x612

Onze gevelspecialisten zijn opgeleid door diverse fabrikanten van zowel de gevelproducten als bevestigingsmaterialen. De verwerkingsvoorschriften vanuit de fabrikant nemen wij natuurlijk erg serieus en volgen deze ook op. Dit geeft u de garantie die voor een gevel noodzakelijk is.

Bij het offreren van een gevel krijgt u een duidelijk overzicht van onze werkzaamheden, van het aantal vierkante meters en strekkende meters materiaal benodigd en een heldere prijs die niets te raden overlaat.